​Takimi i Komisionit për të Drejtat e Njeriut me raportuesin special të OKB-së, pa praninë e mediave

​Takimi i Komisionit për të Drejtat e Njeriut me raportuesin special të OKB-së, pa praninë e mediave

Takimi i anëtarëve të Komisionit parlamentar për të Drejtat e Njeriut me Fabian Salvioli, raportues special i OKB-së për promovimin e së vërtetës, drejtësisë, dëmshpërblimit dhe garancive për mospërsëritje të shkeljeve të të drejtave të njeriut dhe të së drejtës ndërkombëtare, është duke u mbajtur pa prezencën e mediave.


Kryetarja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione, Duda Balje ka kërkuar që mbledhja të mbahet pa praninë e gazetarëve.

Lexo edhe

Video