​Tahiri ofendon në Kuvend: Robt…

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka përdorur fjalor të papërshtatshëm gjatë seancës së sotme plenare duke ofenduar me fjalë të rënda. Gjatë përplasjes me ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, dhe kur kjo e fundit ulet dhe fjala i jepet deputetit, reaguan mazhoranca të cilët nuk e lejuan Tahirin që … Continue reading ​Tahiri ofendon në Kuvend: Robt…