​Tahiri i kërkon Qeverisë angazhim më të madh për vaksinimin e qytetarëve

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri i ka kërkuar Qeverisë Kurti angazhim më të madh për vaksinimin e qytetarëve. Në seancën plenare, ku po vazhdon diskutimi për 100 ditët e ekzekutivit, deputeti opozitar tha se shpërndarja e varantit Delta është i rrezikshëm dhe se Qeveria duhet të dalë me plan … Continue reading ​Tahiri i kërkon Qeverisë angazhim më të madh për vaksinimin e qytetarëve