​SWOT analiza personale mund t’ju ndihmojë në karrierën tuaj

SWOT analizën që e përdorin bizneset, mund ta përdorni edhe ju për veten. Kjo sidomos nëse ndiheni që keni ngecur dhe dëshironi që t’i ktheni gjërat edhe njëherë në vend. Nuk është diçka e vështirë për t’u bërë, Akademi Pune jua shpjegon hap pas hapi se për çfarë flet kjo analizë dhe çfarë të mësoni … Continue reading ​SWOT analiza personale mund t’ju ndihmojë në karrierën tuaj