​Suhareka lufton zjarret me 12 zjarrfikës

Në pjesën malore të fshatit Bukosh ende nuk ka arritur të shuhet zjarri që ka përfshirë këtë pjesë. Njësitet e zjarrfikësve, FSK-së dhe shumë vullnetarë që nga vikendi po shërbejnë në tetë lokacionet e Suharekës, ku po dyshohet se zjarri ka qenë i qëllimshëm. Kjo komunë ka vetëm 12 zjarrfikës, pa përfshirë komandantin, ndërkohë që … Continue reading ​Suhareka lufton zjarret me 12 zjarrfikës