​Sot nis samiti dyditor i BE-së në Bruksel

Liderët e 27 vendeve të BE-së do të takohen sot në një samit dyditor në Bruksel, të paraprirë nga një takim i krerëve të shteteve dhe qeverive të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor. Takimi i liderëve të BE-së dhe gjashtë partnerëve nga Ballkani Perëndimor fillon në orën 9.30 në ndërtesën e Këshillit Evropian. BE-ja njoftoi se … Continue reading ​Sot nis samiti dyditor i BE-së në Bruksel