​Sot hapet pishina e Gërmisë

​Sot hapet pishina e Gërmisë

Pishina e vetme në Prishtinë nga sot do të hap sezonin veror nga ora 10:00.

Menaxhmenti i pishinës së Gërmisë thotë se ka kryer përgatitjet e nevojshme për fillimin e sezonit të ri veror.


Në pishinë janë angazhuar stafi profesional, duke filluar nga sigurimi fizik, shpëtimtarët, autoambulanca me mjekun dhe teknikun, si dhe mirëmbajtësit.

Edhe këtë sezon hyrja për të rritur do të mbetet e njëjta dy euro, ndërsa për fëmijë një euro.

Lexo edhe

Video