​S’ka të lënduar nga shpërthimi i bombolës në kryeqytet

Ndërsa punonjës në këtë vendpunishte në oborrin e Universitetit të Prishtinës kanë konfirmuar KosovaPress-it se nuk ka asnjë të lënduar si pasojë e këtij shpërthimi dhe se nuk i dinë shkaqet e këtij shpërthimi.


Aktualisht në vendin ku po ndërtohet parkingu nëntokësor punimet po vazhdojnë normalisht.

Lexo edhe

Video