​Situata në veri, anëtarët e KKZ-së në Zubin Potok nuk paraqiten në punë

Anëtarët e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve të Zubin Potokut nuk po dalin në punë pasi që zyra e tyre ndodhet në objektin e Komunës. Kjo për shkak të situatës së fundit në veri të Kosovës dhe zjarrit të shkaktuar në Qendrën e Regjistrimit në Zubin Potok. Kështu ka njoftuar kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, Burim … Continue reading ​Situata në veri, anëtarët e KKZ-së në Zubin Potok nuk paraqiten në punë