​Sigurimi shëndetësor në Sigal Uniqa Group Austria

​Sigurimi shëndetësor në Sigal Uniqa Group Austria

Sigurimi shëndetësor është dhurata më e mirë që mund t’i bëjmë vetes dhe familjes tonë. Duke u kujdesur për shëndetin tonë ne parandalojmë në kohë sëmundje eventuale dhe mbrojmë veten nga humbjet financiare që mund të na ndodhin në të ardhmen.

Sigurimi shëndetësor që ofron Sigal Uniqa Group Austria, mbulon shpenzimet e trajtimit mjekësor që bëhet i domosdoshëm për shkak të sëmundjes, aksidentit, shtatzënisë, lindjes dhe kujdesit parandalues.

Për të gjithë personat nga 1-65 vjeç, Sigal Uniqa Group Austria ofron disa pako sigurimi me zonë mbulimi Kosovë, Shqipëri, Evropë si dhe me limite maksimale mbulimi.

Gjithashtu, përmes rrjetit tonë të spitaleve ju do të keni qasje më të lehtë dhe më të shpejtë në kryerjen e të gjitha trajtimeve mjekësore.


Procedura e sigurimit është shumë e thjeshtë. Mjafton që të kontaktoni në adresën më poshtë dhe për çdo gjë do te përkujdeset Sigal Uniqa Group Austria.

Për informacione shtesë dhe oferta kontaktoni përmes email adresës apo tel:

[email protected]

Tel. 038/240-241

Video

error: