​Si të përballeni me bullizmin në vendin e punës?

A ke njohuri në lidhje me shenjat të cilat tregojnë që po bullizoheni në vendin tuaj të punës? Nëse nuk e keni plotësisht të qartë, atëherë lexoni përgjigjuni në pyetjet në vazhdim për ta kuptuar! A ndiheni gjatë gjithë kohës të frikësuar dhe të tmerruar nga ndonjë koleg/e në punë? A është dikush i cili … Continue reading ​Si të përballeni me bullizmin në vendin e punës?