​Si të llogaritet qarkullimi i punonjësve?

Largimi i shpeshtë i punonjësve në një kompani është shenjë e fuqishme si për punonjësit e saj ashtu edhe për kandidatët jashtë. Nëse si punëdhënës e dini vlerën e qarkullimit të punonjësve, kjo ju ndihmon ta analizoni situatën pse punonjësit tuaj po e lënë punën dhe çfarë ndryshimesh duhet të ndërmerrni. Ky hulumtim i vogël … Continue reading ​Si të llogaritet qarkullimi i punonjësve?