​Si të jeni të suksesshëm edhe nëse nuk dëshironi të bëheni menaxher/e?

Ka njerëz të cilët ëndërrojnë të marrin role menaxhimi. Ata janë “të lindur” dhe adhurojnë që të reagojnë në gjithçka, ata kanë prirje që ta shohin të gjithë tablonë, të drejtojnë punën e një ekipi të tërë dhe të zotërojnë aftësi menaxheriale. Në shumicën e kohës punonjësit mendojnë që e vetmja rrugë për të pasur pagë … Continue reading ​Si të jeni të suksesshëm edhe nëse nuk dëshironi të bëheni menaxher/e?