​Si ta menaxhoni zilinë në punë?

Të gjithë në momente të caktuara e ndiejnë zilinë. Ky është një emocion i natyrshëm i njeriut, i cili nganjëherë mund të vërshojë dhe t’jua shkatërrojë reputacionin e mirë që e keni në punë. Në disa raste ju mund të jeni objekt i zilisë së dikujt, e në raste të tjera mund të jeni ju … Continue reading ​Si ta menaxhoni zilinë në punë?