​Si duhet që ta emërtoni CV-në dhe letrën motivuese?

Kur keni për të dërguar dokumente, madje edhe ato më të rëndësishmet si CV apo letra motivuese, zakonisht i gjithë kujdesi përqendrohet gjatë shkrimit të tyre, ndërsa emërtimi i dokumentit konsiderohet jo shumë i rëndësishëm. Ky është gabim! Mbase juve ju duket profesionale që t’i emërtoni dokumentet si “CV2021” apo “letër motivuese”, por nuk është … Continue reading ​Si duhet që ta emërtoni CV-në dhe letrën motivuese?