​Shtrenjtohet nafta për 24 orët e ardhshme

​Shtrenjtohet nafta për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë njofton se sot çmimi i një litri të naftës është më i shtrenjtë se të hënën, për 2 centë.

Sipas kësaj ministrie çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.72 euro për litër, çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është 1.40 centë euro për litër.


Ndërsa çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz është 0.76 euro për litër.

Çmimet e lartcekura vlejnë për 24 orët e ardhshme.

Lexo edhe

Video