​ShSKUK: Të spitalizuar 115 pacientë

​ShSKUK: Të spitalizuar 115 pacientë

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në spitalet janë të shtirë 115 pacientë, prej tyre 94 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 21 të tjerë post-COVID.

ShSKUK ka njoftuar edhe se në oksigjenoterapi janë 41 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 37  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4  pacientë


Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 17 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Prizrenit,3  pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.