ShSKUK po trajton 59 pacientë të infektuar me COVID-19

ShSKUK po trajton 59 pacientë të infektuar me COVID-19

Në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, trajtim po marrin 59 pacientë. 

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSkKUK) ka treguar se prej tyre 28 janë me oksigjeno-terapi dhe 2 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 12  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid-19


Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 6 pacientë

Lexo edhe

Video

error: