​ShSKUK: Në trajtim 16 raste me COVID-19 pozitivë, 24 post-COVID

​ShSKUK: Në trajtim 16 raste me COVID-19 pozitivë, 24 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 16 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 24 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-COVID


Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-COVID

Lexo edhe

Video