​ShSKUK: Më pak se 100 pacientë në trajtim nga COVID-19

​ShSKUK: Më pak se 100 pacientë në trajtim nga COVID-19

Ka shënuar rënie numri i pacientëve të hospitalizuar nga COVID-19.

Bazuar në raportin e datës 13 tetor 2021, në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, në trajtim janë 92 pacientë që po marrin shërbime shëndetësore nga COVID-19, prej tyre 60 me oksigjeno-terapi dhe 4 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 19 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-covid-19


Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 8 pacientë

Spitali i Ferizajt, 12 pacientë

Lexo edhe

Video

error: