​Shqiptohen mbi 500 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

​Shqiptohen mbi 500 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Policia e Kosovës po vazhdon që të shqiptojë gjoba për qytetarët që nuk po i respektojnë masat antiCOVID-19.

Vetëm gjatë së hënës policia ka gjobitur 568 qytetarë të cilët nuk i përfillen masat për parandalimin e përhapjes së koroanvirusit.


Të hënën kanë hyr në fuqi masat e reja antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shtetërore e shëndetësore.

Masat erdhën si shkak i rritjes së vdekjeve dhe infektimeve nga koronavirusi. 

Lexo edhe

Video