​Shqiptohen 475 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

​Shqiptohen 475 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Qytetarët po vazhdojnë të mos i respektojnë masat antiCOVID-19 të vendosura nga Qeveria e Kosovës.

Vetëm për një ditë policia ka shqiptuar 475 gjoba ndaj qytetarëve të cilët nuk i përfillën masat për mbrojte nga COVID-19.


Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) njoftoi të hënën për tri raste të vdekjes dhe 1 mijë e 593 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Ndërkohë që në vend janë 34 mijë e 208 raste aktive me COVID-19.

Që nga 22 janari janë në fuqi masat e reja antiCOVID-19.

Lexo edhe

Video