​Shqipëria rrit pagat e policëve, zjarrfikësve, administratës publike, pensionet e ndihmat sociale

Qeveria e Shqipërisë mori vendim që të rrisë pagat për policët, zjarrfikësit, punonjësit e Gardës së Republikës si dhe për administratën publike. Pas mbledhjes qeveritare, kryeministri Edi Rama deklaroi se këto masa janë të rëndësishme për të mbështetur ata që kanë më pak dhe në krye të detyrës në kohë të inflacionit. “Ne sot kemi … Continue reading ​Shqipëria rrit pagat e policëve, zjarrfikësve, administratës publike, pensionet e ndihmat sociale