​Shqipëria nuk njeh aneksimin rus: E rreme dhe në shkelje të së drejtës

Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë ka reaguar pasi presidenti rus Vladimir Putin shpalli katër provinca të Ukrainës si pjesë të Federatës Ruse. Ministria e Jashtme shqiptare ka shpërndarë me anë të një postimi në Twitter dënimin e saj për vendimin e Kremlinit. “Shqipëria dënon referendumet e rreme të organizuara nga Rusia në Ukrainë … Continue reading ​Shqipëria nuk njeh aneksimin rus: E rreme dhe në shkelje të së drejtës