​Shenjat që tregojnë se intervista juaj e punës ka shkuar mirë

Koha pas ndonjë interviste pune zakonisht është plot pikëpyetje. “Si jam përgjigjur? Si i pritën përgjigjet intervistuesit? Çfarë duhet të bëja ndryshe? A do të më thërrasin për intervistë të dytë?” Edhe rekruterët dallojnë në bazë të karakterit dhe kompanisë ku marrin pjesë, disa janë të ftohtë dhe të pakëndshëm, të tjerë janë më të … Continue reading ​Shenjat që tregojnë se intervista juaj e punës ka shkuar mirë