​SHBA vendos sanksione të mëtejshme ndaj Rusisë në përgjigje të aneksimeve

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po vendosin sanksione të mëtejshme ndaj Rusisë në përgjigje të aneksimit nga Moska të katër territoreve të okupuara ukrainase, njoftoi qeveria amerikane. Masat synojnë, ndër të tjera, përfaqësues të tjerë të qeverisë ruse, anëtarët e familjeve të tyre dhe anëtarët e ushtrisë duke përfshirë edhe furnizuesit ndërkombëtarë. Lista e gjatë … Continue reading ​SHBA vendos sanksione të mëtejshme ndaj Rusisë në përgjigje të aneksimeve