​Shaqir Totaj emëron drejtorët e drejtorive komunale

​Shaqir Totaj emëron drejtorët e drejtorive komunale

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj sot ka emëruar drejtorët e drejtorive të cilët do të përbëjnë ekzekutivin komunal.

Nga gjithsej 13 drejtori, Totaj sot gjatë ditës ka emëruar 11, dy drejtoritë e tjera do të emërohen në ditët në vazhdim.

Drejtorët e emëruar janë:

Drejtoria e Arsimit dhe Shkencës – Luljeta Veselaj Gutaj

Drejtoria e Shërbimeve Publike – Çelë Lamaj

Drejtoria e Administratës – Edin Shehu

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor – Pranverim Berisha


Drejtoria e Kadastrës dhe Gjeodezisë – Senxhar Karamuço

Drejtoria e Shëndetësisë – Burbuqe Berisha

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural – Bexhat Bytyqi

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik – Lirija Bytyqi

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Adem Morina,

Drejtora e Punës dhe Mirëqenies Sociale – Vjollca Kabashi

Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë – Ramize Shala

Lexo edhe

Video