​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politik

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala vendimin e Qeverisë për masat e emergjencës në kufizimin e energjisë e ka quajtur si vendim të vonuar. Sipas tij rënie e bllokut të Kosovës “B” ka qenë e paralajmëruar por që qeveria nuk ka ndërmarrë asnjë masë, të cilën deputeti I PDK-së e ka konsideruar … Continue reading ​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politik