​Rikthehet qarkullimi i autobusëve në rrugën “Xhorxh Bush”

​Rikthehet qarkullimi i autobusëve në rrugën “Xhorxh Bush”

Trafiku Urban ka bërë të ditur se nga sot (e premte) do të rikthehet qarkullimi i autobusëve në linjat 1,3 dhe 4 sipas rendit të udhëtimit të mëparshëm në drejtim të rrugës “Xhorxh Bush”.


Autobusët përgjatë sheshit “Xhorxh Bush” do të lëvizin me shpejtësi të kufizuar në 20 km/h.

Ndërsa linjat 1A dhe 7C do të vazhdojnë sipas rendit të udhëtimit të tanishëm, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video