​Rama zotohet: Prishtina do të bëhet qytet praktik

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka mbajtur seancën inauguruese, ku u betuan kryetari i zgjedhur, Përparim Rama dhe asamblistët e rinj. Në ceremoninë solemne, kryetari Përparim Rama u betua se si udhëheqës i kryeqytetit do t’i kryejë të gjitha detyrat me ndershmëri dhe mënyrë të paanshme. Ai tha se nën qeverisjen e tij, Prishtina do të … Continue reading ​Rama zotohet: Prishtina do të bëhet qytet praktik