​Rama për “Der Spiegel”: Bombardimi i Beogradit dhe çlirimi i Kosovës shpëtoi popullsinë nga spastrimi entik

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në një intervistë për gazetën e njohur gjermane “Der Siegel” ka thënë se bombardimi i Beogradit dhe çlirimi i Kosovës i shërbeu qëllimit për të shpëtuar popullsinë nga spastrimi etnik. I pyetur për mandatin e NATO-s atëbotë, Rama tha se arsyeja e vetme që nuk kishte mandat ishte se Rusia … Continue reading ​Rama për “Der Spiegel”: Bombardimi i Beogradit dhe çlirimi i Kosovës shpëtoi popullsinë nga spastrimi entik