​Qeveria propozon kandidatët për bord të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin e kandidatëve për bord të Agjencisë së Kosovës për Privatizim (AKP). Në mbledhjen e sotme, me vetëm këtë pikë në rend të ditës, kryeministri Albin Kurti tha se ky do të jetë bordi i fundit i AKP-së, i cili do t’i hap rrugë etapës së Fondit Sovran, Agjencisë dhe … Continue reading ​Qeveria propozon kandidatët për bord të AKP-së