​Qeveria miraton disa projektligje

​Qeveria miraton disa projektligje

Qeveria e Kosovës ka miratuar një varg projektligjesh. Në mbledhjen e sotme, ekzekutivi i dha dritën e gjelbër, Projektligjit për turizmin, Projektligjit për markat tregtare dhe Projektligjin për mbrojtjen e sekreteve tregtare.


Qeveria miratoi edhe Projektligjin për ratifikimin e këmbimit të notave diplomatike në lidhje me asistencën e ofruar në formë granti për kontroll të shitjeve te armëve ndërmjet Kosovës dhe ShBA-së.

Krahas këtyre, ekzekutivi miratoi edhe një sërë projektligjesh në pako të adresuara nga Ministria e Bujqësisë.

Lexo edhe

Video