​Qarkullimi në kufirin Kosovë-Shqipëri do të bëhet pa ndalesë

Para sezonës së verës qarkullimi mes Kosovës dhe Shqipërisë do të bëhet pa ndalesë në kufi. Kështu u bë e ditur nga Ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Bledi Çuçi në mbledhjen e përbashkët Kosovë-Shqipëri. Lehtësira për qarkullim është bërë edhe për festën e 28 Nëntorit. “Nuk do të presim sezonin e verës për … Continue reading ​Qarkullimi në kufirin Kosovë-Shqipëri do të bëhet pa ndalesë