​Punëtorët e ATK-së fillojnë grevën

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës ka filluar grevën 3 orëshe (09:00 – 12:00), duke i ndërprerë të gjitha shërbimet për tatimpaguesit. Kjo grevë është vazhdimësi e grevës paralajmëruese të mbajtur në maj të këtij viti, dhe do të vazhdojë deri në realizimin e kërkesave të tyre. Pas përfundimit të grevës pritet të … Continue reading ​Punëtorët e ATK-së fillojnë grevën