​Punëtorët e ATK-së do të vazhdojnë grevën deri në përmbushjen e kërkesave të tyre

Për tri orë rresht qytetarët në Republikën e Kosovës nuk patën mundësi të marrin shërbime në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), pasi punëtorët e kësaj të fundit ishin në grevë që nga ora 9-të deri në 12. Sindikata e Punëtorëve të ATK-së ka paralajmëruar se greva do të vazhdojë edhe ditëve në vijim dhe nuk … Continue reading ​Punëtorët e ATK-së do të vazhdojnë grevën deri në përmbushjen e kërkesave të tyre