​Prokuroria vazhdon aksionin në Brezovicë

​Prokuroria vazhdon aksionin në Brezovicë

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka bërë të ditur se edhe sot është duke vazhduar aksion në Brezovicë, si vazhdimësi e aksioneve të mëhershme lidhur me rastin “Brezovica”.


Operacioni po kryhet në koordinim dhe bashkëpunim  me Drejtorinë e Krimeve të Rënda (DKR) në Prishtinë, Inspektoratin e Ministrisë së Mjedisit, Departamentin e Mbrojtjes së Mjedisit, Inspektoratin e komunës, Drejtorinë e Parkut Kombëtar “Sharri” dhe Agjencinë Kadastrale të Kosovës.

Qëllimi i këtij inspektimi është identifikimi i ndërtimit të gjitha objekteve në zonat e mbrojtura të parkut kombëtar se në cilat zona janë ndërtuar ato, a posedojnë leje ndërtimore dhe të njëjtat a janë në pajtim me ligjin.

Lexo edhe

Video