​Prokuroria në Gjilan: Për vrasjen dhe plagosjen në Viti është arrestuar një person

Paraditen e së kësaj të marte në Komunën e Vitisë u plagosën tre persona, ku njëri nga ta ndërroi jetë. Nga Prokuroria Themelore në Gjilan kanë treguar se e gjithë kjo ndodhi rreth orës 11:00, ku pati gjuajtje me armë zjarri. Tashmë është arrestuar i dyshuari E.R dhe ndaj tij është lëshuar vendim mbi ndalim … Continue reading ​Prokuroria në Gjilan: Për vrasjen dhe plagosjen në Viti është arrestuar një person