​Projektligji për faljen e gjobave gjatë pandemisë procedohet për Kuvend

Pa përkrahjen e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale është procedurë për seanca Projektligji për faljen e masave ndëshkimore të vendosura gjatë periudhës së pandemisë COVID-19. Pro këtij projektligji ishin deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, bashkëpartiakja e tij, Floretë Zejnullahu dhe deputeti i AAK-së, Shemsedin Dreshaj. Por nuk u përkrah nga deputeti opozitar nga radhët … Continue reading ​Projektligji për faljen e gjobave gjatë pandemisë procedohet për Kuvend