​Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

​Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 5 mijë e 678 raste aktive me COVID-19. Komuna e Prishtinës ka numrin më të lartë të rasteve aktive. Sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) në kryeqytet aktualisht janë 2 mijë e 614 raste aktive me koronavirus.

Ndërsa Mitrovica është e dyta me më së shumti raste aktive. Në këtë komunë janë 438 raste aktive me COVID-19.


Në raportin e fundit, IKShPK njoftoi për një vdekje dhe 720 raste të reja me COVID-19.

https://datastudio.google.com/embed/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB?fbclid=IwAR1o84dHlFRkgYHjBOF3zWY7YXPqX6UerjnQ4IZiW-Flf8VMCqITKsH6nY0

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.