​“Prishtina Mall” hap dyert të enjten për vizitorë, sigurohet edhe transporti

Kur kanë mbetur edhe pak orë deri në hapjen e qendrës më të madhe tregtare në rajon “Prishtina Mall”, drejtuesit e kësaj qendre kanë rrëfyer për punën që kanë bërë me vite deri tek përfundimi i projektit. Me lehtësira, komoditete dhe shërbime lehtë të qasshme, “Prishtina Mall” nga nesër do të sigurojë që të gjithë … Continue reading ​“Prishtina Mall” hap dyert të enjten për vizitorë, sigurohet edhe transporti