​Prishtina e Podujeva sot mund të kenë ndërprerje të ujit

​Prishtina e Podujeva sot mund të kenë ndërprerje të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se sot gjatë ditës mund të ketë çrregullim me furnizim të rregullt me ujë të pijshëm për konsumatorët e Podujevës dhe Prishtinës.


Sipas kompanisë, kjo mund të ndodhë për shkak të disa punimeve teknike në gypin transportues SP Batllavë – FPU Albanik.

Lexo edhe

Video