​Princi Harry libër për jetën e tij

​Princi Harry libër për jetën e tij

Princi Harry do të botojë një libër me kujtime vitin e ardhshëm, duke premtuar të jetë një llogari “e saktë dhe plotësisht e vërtetë” e jetës së tij.

Libri do të zbulojë jetën e tij në sytë e publikut, përfshirë kohën e tij në ushtri, martesën dhe atësinë.

Ai do të botohet nga ”Penguin Random House”.


“Jam thellësisht mirënjohës për mundësinë për të treguar atë që kam mësuar gjatë jetës time deri më tani dhe i ngazëllyer për njerëzit që të lexojnë një histori të dorës së parë të jetës time, që është e saktë dhe plotësisht e vërtetë”, deklaroi ai.

Libri pritet të dalë në fund të vitit 2022 dhe do të botohet në formate të shtypura dhe dixhitale në SHBA nga ”Random House” dhe në Kanada nga ”Random House Canada”, shkruan ATSh.

Harry do t’i dhurojë të ardhurat për bamirësi.

Lexo edhe

Video