​Presidenti Thaçi thërret takim të Këshillit të Sigurisë

​Presidenti Thaçi thërret takim të Këshillit të Sigurisë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thirrur për sonte takim të Këshillit të Sigurisë, për të biseduar për gjendjen dhe masat që duhet të ndërmerren për të luftuar në mënyrë më efikase pandeminë e virusit COVID-19.


“Sonte në orën 20:00, kam kërkuar mbledhjen e Këshillit të Sigurisë për të biseduar për gjendjen dhe masat që duhet të ndërmerren për të luftuar në mënyrë më efikase pandeminë e virusit COVID-19.

Në këto momente jo të lehta duhet t’i respektojmë në përpikëri të gjitha udhëzimet e institucioneve të Republikës së Kosovës”, ka shkruar Thai në Facebook.

Lexo edhe

error: