​Policët serbë dorëzojnë armët dhe uniformat e tyre

Policët serbë kanë filluar sot nga ora 8:00 të dorëzojnë armët dhe uniformat e tyre në stacionin policor në veri të Mitrovicës, raporton KososvaPress. Dorëzimi i pajisjeve të rreth 300 policëve të stacionit verior në Mitrovicë do të bëhet gjatë tërë ditës së sotme me orare të ndryshme. Mësohet se rreth 150 policë tjerë të … Continue reading ​Policët serbë dorëzojnë armët dhe uniformat e tyre