“Petrol Company” dorëzon çelësat e shtëpisë për familjen Hajzeraj nga Mitrovica

Vetëm pak muaj më parë, familja 11-anëtarëshe e Avdyl Hajzerajt nga Mitrovica jetonte në kushte të vështira. Pa kulm mbi kokë dhe pa mundësi për të paguar qiranë e shtëpisë, jeta i kishte sfiduar shumë duke bërë që çdo ditë të ishte luftë për mbijetesë. “Unë jam Avdyl Hajzeraj, jemi 11 anëtarë të familjes, gjendja … Continue reading “Petrol Company” dorëzon çelësat e shtëpisë për familjen Hajzeraj nga Mitrovica