​Pesë shenja paralajmëruese të cilat iu tregojnë që po iu largojnë nga puna

Largimet nga puna për shumë punonjës duken sikur i zënë ata të papërgatitur. Lajmi që është koha për “shkëputjen e kontratës”, është zemërthyes dhe i bën punonjësit të hyjnë në fazën “depresive”. Po sikur të përgatiteni më herët për këtë njoftim e në ndërkohë të filloni për të kërkuar punë të re? Mësoni pesë shenjat … Continue reading ​Pesë shenja paralajmëruese të cilat iu tregojnë që po iu largojnë nga puna