​Përkujtohet Dita e Dëshmorëve në Shqipëri

Sot shënohet Dita e Dëshmorëve të Atdheut në Shqipëri dhe si çdo vit tjetër, pritet të zhvillohet ceremonia zyrtare e homazheve në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit. Zyrtarë të shtetit dhe politikës do të vendosin kurora me lule përpara memorialit “Nënë Shqipëri”, në nderim të të rënëve në luftën anti-fashiste. Pritet që sot paradite, Varrezat … Continue reading ​Përkujtohet Dita e Dëshmorëve në Shqipëri