​Përfundon seanca, Kuvendi shkon në pushim

​Përfundon seanca, Kuvendi shkon në pushim

Ka përfunduar seanca plenare e Kuvendit të Kosovës. Në mungesë kuorumi për vendimmarrje, kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca mbylli punimet e seancës së sotme dhe bëri të ditur se deputetët do të shkojnë në pushim deri në fillim të muajit shtator.


Në seancën e së enjtes, të zgjedhurit e popullit kanë miratuar një sërë projektligjesh, derisa disa prej tyre mbetën për sesionin vjeshtor, mes tjerash edhe shqyrtimi i Strategjisë së Sigurisë së Kosovës 2022-2027.

Lexo edhe

Video