​Përfundon rinumërimi i votave në QNR, KQZ në pritje të Supremes

Ka përfunduar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit të Rezultateve (QNR). Përfundimin e numërimit të votave e ka bërë të ditur, zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi. “Rinumërimi i 134 vendvotimeve sipas vendimit të PZAP-it dhe 7 të tjerave sipas vendimit të KQZ-së, është përmbyllur gjatë ditës”, tregoi Elezi. Ai për … Continue reading ​Përfundon rinumërimi i votave në QNR, KQZ në pritje të Supremes